Samenwerking FST Group en het Rode Kruis

Vanaf 1 januari 2017 vaart de J. Henry Dunant onder de
vlag van de FST Group. De FST Group heeft eerder varende zorgvakanties verzorgd. Nu maken ze in dit segment een frisse start met “onze” J. Henry Dunant. En het mooie is: “U kunt gewoon weer mee”.

Onder dezelfde voorwaarden met mooie vaarroutes en een prima verzorging door medewerkers en fantastische vrijwilligers. Dit jaar worden er 10 weken voor het Rode Kruis gevaren en daarna organiseert de FST Group zelf reizen met de J. Henry Dunant waarbij u natuurlijk ook van harte welkom bent.

De FST Group verzorgt al jaren bijzondere vaarvakanties. Dit alles onder de naam Friendship Cruises. Onvergetelijke riviercruises over de hele wereld. Voor een bijzondere riviercruise bent u bij Friendship Cruises aan het juiste adres. Ruim 35 jaar organiseren zij de betere vaarvakanties aan boord van de mooiste 4-, 5- en zelfs 6-sterren luxe cruiseschepen over ‘s werelds meest majestueuze rivieren. Ontdek de Rijn, Moezel, Rhône, Seine, Douro, Donau, Zwarte Zee, Mississippi, Amazone, Ganges, Chobe, Irrawaddy en de Mekong. Alle jaargetijden kunt u met hen op reis, zelfs in de winter kunt u mee op één van de bijzondere kerstcruises, een specialiteit van Friendship Cruises.
Welkom aan boord!

Mei 2018 gaan de trossen weer los en verwelkomen wij u graag boord

Brochure aanvragen