(Medische) Zorg
Veel vakantiedeelnemers die deelnemen aan Bijzondere vakanties ontvangen zorg in de thuissituatie en die wordt geleverd door een zorgaanbieder. De zorgaanbieder kan een thuiszorgorganisatie zijn maar ook de zorginstelling waar men woont. Om te zorgen dat u ook tijdens uw vakantieverblijf de juiste zorg ontvangt, neemt Bijzondere Vakanties de benodigde zorg van uw zorgaanbieder over.


Zorgplan
Bij uw aanmelding wordt u gevraagd of u in het bezit bent van een zorgplan en door welke zorgaanbieder de zorg wordt geleverd. Deze gegevens graag duidelijk op het inschrijfformulier vermelden en een kopie van het zorgplan meesturen met de aanmelding. Eventueel benaderen wij uw zorgaanbieder om de zorgvraag goed af te stemmen. Zodat wij deze zorg ook kunnen bieden tijdens uw vakantie.


Diëten & zuurstof
We houden graag rekening met speciale voedingsvoorschriften en eventueel zuurstofgebruik. Op het aanmeldingsformulier kunt u aangeven welk dieet voor u noodzakelijk is. Dit geldt ook voor het gebruik van zuurstof.Indien noodzakelijk nemen wij daarover contact met u op.

Uiteraard gaan wij zeer zorgvuldig met deze informatie om conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens

Weigering of beëindiging deelname

NRK Cruises behoudt zich te allen tijde het recht voor om vakantiedeelnemers te weigeren of een vakantie vroegtijdig te beëindigen indien:


• De informatie op het aanmeldingsformulier zodanig verschilt van de werkelijkheid,      dat het met het oog op het vervoer of de mate van noodzakelijke begeleiding/
  zorg onmogelijk is de gast mee te nemen;
• De vakantiedeelnemer niet beschikt over een identiteitsbewijs en een medicatielijst;
• De vakantiedeelnemer in strijd handelt met de grondbeginselen van het Rode Kruis    door bijvoorbeeld agressief, discriminerend, intimiderend of aanstootgevend gedrag    te vertonen.


Indien u vanwege een of meer van de bovengenoemde redenen niet of niet meer verder deelneemt aan de vakantie, wordt de reissom of een deel daarvan niet aan u geretourneerd.


Vervoer
U dient zelf voor vervoer van en naar de vertrek-/ aankomstplaats te zorgen. Het adres staat in de reisinformatie vermeld. Indien u niet over eigen vervoer beschikt bekijk dan de website www.valys.nl.
Tijdens de vakantie vinden excursies plaats met aangepast vervoer.


Verzekeringen
Voor uw vakantie sluit het Rode Kruis/NRK Cruises een reis-en bagageverzekering af. De kosten hiervan zijn € 5,50 per persoon en verplicht onderdeel van de reissom. Deze vindt u terug op de factuur.

Het is mogelijk om bij NRK Cruises uw annuleringsverzekering af te sluiten bij reservering. Bij annulering van uw vakantie zonder annuleringsverzekering betaalt NRK Cruises de reeds voldane reissom niet terug.


Blindengeleidehond of Hulphond
Voor mensen met een visuele handicap of vakantiedeelnemers die afhankelijk zijn van een hulphond is het mogelijk om hun blindengeleidehond of hulphond mee te nemen. Er is echter maar een beperkt aantal hulphonden dat - per vakantie - terecht kan op ons vakantieschip. Overleg dus bij uw aanmelding met de reserveringsmedewerker van de vakantielocatie of vakantiecoördinator/intaker. Het is niet mogelijk om huisdieren mee te nemen.


Meer informatie
Indien nog niet alle vragen zijn beantwoord dan kunt u contact opnemen met reserveringen.


NRK Cruises
Veersedijk 95
3341 LL H.I. Ambacht
Telefoon: 088-1307307
Per mail: info@nrkcruises.nl


Voor informatie en boekingen bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.


Arrangement Bijzondere Vakanties
Vakantieschip J. Henry Dunant
Maandagmiddag tot zaterdagochtend (vijf nachten)
Inclusief
• Vijf overnachtingen;
• Verblijf op basis van volpension;
• Professionele (medische) zorg & aandacht;
• Het bezoeken van havensteden langs de vaarroute (passagieren);
• Programma aanbod overdag en ’s avonds.
Exclusief
• Verplichte reis & bagageverzekering (€ 5,50 per persoon). Bij boeking gefactureerd.
• Entreegelden van evenementen;
• Barconsumpties;
• Vervoer van en naar vertrek-/aankomstplaats;
• Annuleringsverzekering.


Vaarplanning*
Dit jaar varen we 10 weken met Rode Kruis gasten.
Prijsstelling tijdens deze weken is per persoon Euro 795,- Dit is exclusief de verplichte reis & bagageverzekering. Deze kost Euro 5.50 per persoon.
*De vaarplanning is met zorg opgesteld. Er kunnen echter wijzigingen optreden in de vaarplanning. Voor de meest recente planning kunt u bellen met reserveringen op
telefoonnummer 088-1307307.

Brochure aanvragen